Webcare

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


De inzet van touchpoints

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


Aanbod van boeken en leermiddelen

Econtentenzo streeft naar een gevarieerd aanbod van (e)content: boeken, studiewijzers, oefenmateriaal, leermiddelen en e-learningmiddelen. De vakgebieden variëren van communicatie, marketing en management tot maatschappelijke of onderwijskundige uitgaven. Het aanbod is op dit moment nog beperkt. Econtentenzo is immers pas net begonnen met haar activiteiten. Maar dat gaat snel veranderen. 

Wil je een (e)boek of leermiddel bestellen? Ga dan naar het onderdeel Boeken of Leermiddelen.

Wil je een artikel over studeren, lezen of schijven raadplegen? Ga dan naar de Kennisbank.

Platform

Econtentenzo is er voor auteurs, schrijvers, vormgevers en illustratoren die samen met ons een mooi product willen ontwikkelen en uitgeven. Wil je meer weten over Econtentenzo en de mogelijkheden voor samenwerking? Lees dan de informatie over het uitgeversconcept: het kennis- en distributie Platform van Econtentenzo.

Netwerk

Auteurs, schrijvers, vormgevers en illustratoren kunnen zich aansluiten bij het Netwerk van Econtentenzo en zo kennis en ervaringen uitwisselen. Zij kunnen samen werken aan het ontwikeklen van nieuwe, educatieve content.

Kennisbank

Econtentenzo wil kennis delen. Een van de mogelijkheden daartoe is de kennisbank. We nemen daarin artikelen op over alles wat te maken heeft met studeren, lezen of schrijven. Wil je een interessant artikel lezen? Ga dan naar de Kennisbank van Econtentenzo.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.