Webcare

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


De inzet van touchpoints

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


Van, voor én samen: delen van kennis

Dit is uitgeverij Econtentenzo

Uitgeven van aantrekkelijke, educatieve content in samenwerking met anderen binnen een kennisplatform, is mijn ambitie. Om dit te realiseren heb ik uitgeverij Econtentenzo gelanceerd.

Het idee voor een uitgeverij is ontstaan vanuit de behoefte om als schrijver meer invloed te hebben op de inhoud en distributie van content. Met mijn zakenpartner en vriendin Désirée van Osch heb ik hier regelmatig over gespard. Dit idee heb ik verder uitgewerkt. Dit heeft gesulteerd in deze website en een aantal zelf uitgegeven boeken.

Uitgeefconcept

Econtentenzo biedt een platform aan schrijvers van content om zich te profileren. Zij werkt van en voor auteurs. Auteurs leveren content aan, die bewerkt wordt tot een goed leesbaar en vormgegeven product, digitaal en/of in print. Zij zetten hun eigen netwerk in om hun content en andere content van Ecntentenzo te promoten. Econtentenzo biedt hen een distributiekanaal en werkt samen met hen aan het tot stand brengen van kwalitatief goede en mooi vormgegeven producten. Auteurs zijn de ambassadeurs van Econtentenzo. 

Visie op de distributie van content

Econtentenzo ontwikkelt en distribueert content in bij voorkeur digitale vorm. De inhoudelijke kwaliteit van een ebook is vergelijkbaar met die van een papieren boek, de gebruiksmogelijkheden zijn echter groter. Econtentenzo gelooft in digitale distributie van content omdat dit het lezen en studeren gemakkelijker en goedkoper maakt. Een lezer kan een ebook kopen of streamen. 

Een ebook is te lezen op alle devices en biedt geavanceerde studiemogelijkheden. Een student van de toekomst leest zijn ebook op een plek en tijdstip naar keuze: in de trein of auto, op de bank of achter een bureau, in bad of in bed. Hij bewerkt en verwerkt zijn lesstof digitaal en laat soms delen voorlezen. Dit is wat een goed ebook kan bieden. Een ebook is snel aan te passen, de productkosten zijn laag en de oplage is flexibel.

Geïnteresseerd?

Beschik je over goede content? Wil jij jouw werk laten zien aan een brede doelgroep? Denk je dat jouw werk voor de doelgroep interessant is? Neem dan contact met ons op.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.