Webcare

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


De inzet van touchpoints

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


Het kennis- en distributieplatform van Econtentenzo

Veel docenten maken hun eigen readers, syllabi of schrijven boeken. Zij beschikken over een schat aan kennis. Zij beschikken tezamen over een groot netwerk. Dit geldt ook voor organisatieadviseurs, onderwijskundigen en andere kenniswerkers. Econtentenzo biedt hen een platform om hun kennis toegankelijk te maken voor een brede doelgroep, binnen en buiten hun eigen netwerk.

Kennis delen

Econtentenzo wil kennis delen. In de Kennisbank neemt zij artikelen op over alles wat te maken heeft met studeren, lezen, of schrijven. De kennisbank is nog in ontwikkeling. Als je een goed en interessant artikel hebt, dat aansluit bij de doelgroep, kun je dit voor publicatie aanbieden per e-mail: info@econtentenzo.nl.

Samenwerken met auteurs

Econtentenzo werkt samen met auteurs. Zij werkt van en voor auteurs. Auteurs zijn de ambassadeurs van Econtentenzo. Zij zetten hun eigen netwerk in om content te ontwikkelen en te promoten. Econtentenzo biedt een distributiekanaal en werkt samen met hen aan het tot stand brengen van kwalitatief goede en mooi vormgegeven producten.

Geïnteresseerd?

Beschik je over goede content?  Denk je dat deze content voor een brede doelgroep interessant is? Neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail: info@econtentenzo.nl.

Samenwerken met bedrijven en instellingen

Econtentenzo ontwikkelt content in opdracht van bedrijven en instellingen. Dit kan een educatieve tekst zijn, maar ook een leermiddel, simulatie, casuistiek of trainingsmateriaal.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail: info@econtentenzo.nl.

Samenwerken met vormgevers en illustratoren

Econtentenzo werkt graag samen met (beginnende) vormgevers, illustratoren en fotografen. Zij biedt ook hen een platform om kennis en vaardigheden te laten zien en zich te profileren.

Geïnteresseerd?

Ben jij een talentvolle fotograaf, illustrator of vormgever? Wil jij jouw werk laten zien aan een brede doelgroep? Denk je dat jouw werk voor de doelgroep interessant is? Neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail: info@econtentenzo.nl.

Neem eens een kijkje in het Netwerk van Econtentenzo.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.