Webcare

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


De inzet van touchpoints

Hardcopy en Ebook

Auteur(s): Renée van Zijl


Kennis- en distributieplatform van Econtentenzo

Veel docenten maken hun eigen readers, syllabi of schrijven boeken. Zij beschikken over een schat aan kennis en over een groot netwerk. Dit geldt ook voor organisatieadviseurs, onderwijskundigen en andere kenniswerkers. Econtentenzo biedt hen een platform om hun kennis toegankelijk te maken voor een brede doelgroep, binnen en buiten hun eigen netwerk.

Kennis delen

Econtentenzo wil kennis delen. In de Kennisbank neemt zij artikelen op over alles wat te maken heeft met studeren, lezen, of schrijven. Als je een goed en interessant artikel hebt, dat aansluit bij de doelgroep, kun je dit voor publicatie aanbieden via info@econtentenzo.nl.

Samenwerken met auteurs en docenten

Econtentenzo werkt samen met auteurs en docenten. Econtentenzo biedt hen een distributiekanaal en werkt samen met hen aan het tot stand brengen van een kwalitatief goed en mooi vormgegeven product.

Geïnteresseerd?

Beschik je over goede content?  Denk je dat deze content voor een brede doelgroep interessant is? Neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail: info@econtentenzo.nl.

Samenwerken met organisaties

Econtentenzo ontwikkelt content in opdracht van organisaties. Dit kan een educatieve tekst zijn, maar ook een leermiddel, simulatie, casuistiek of trainingsmateriaal.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op via het contactformulier of per e-mail: info@econtentenzo.nl.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.